Rated 5 out of 5

Omdömen

TN  Bygg är en entreprenör inom bygg . Vår affärsidé är att alltid tillgodose kundens behov på väl utförda arbeten, hög kvalitet, miljö, och rimliga priser

Isolering och fix med stugan

Rated 5 out of 5
maj 15, 2024

Wow, vi är överväldiga över skicklighet och snabbhet, dessa fantastiska killar gjorde vår friggebod till en helt perfekt stuga på endast tre dagar. Allt gick så snabbt och resultatet blev 10 stjärnor av 5 möjliga. Vi är så nöjda med allt från första möte, trygghet, utförande, idéer och resultat och rekommenderar varmt detta fina familjeföretag till alla som har tanke på någon typ av nya planer för hem, hus, stuga el vad ni tänker fixa.

Vi säger bara tusen tack till er på TNBygg ni är bäst.

Helen

Köksrenovering

Rated 5 out of 5
maj 15, 2024

Vi anlitade TN bygg som bytte bänkskiva och la kakel i köket. De var väldigt noggranna redan från början och gav oss bra information, både av Tony och av Peter. Renoveringen blev väldigt bra då Jimmy som gjorde köket var väldigt noggrann och allting blev klart på bara 1 dag. Vi är super nöjda! Både med arbetet och för väldigt bra service:) Tack TN Bygg!

Nina

Nytt kök från Epoq

Rated 5 out of 5
juli 6, 2022

Nytt kök, nya golv samt karmar & innerdörrar Kan bara säga, SUPERBRA & SNABBT

Christer NORRMAN

Total köksrenovering

Rated 5 out of 5
juli 6, 2022

Fantastiska grabbar som utför ett superbra jobb. Vi blev så nöjda. Allt på bara 5 arbetsdagar med rivning och allt.

Anna i Svedala

Köksrenovering

Rated 5 out of 5
juli 6, 2022

Så himla nöjd med mitt nya kök från Elgiganten som TN bygg satt upp! Proffs, fixade saker längs vägen som dålig vägg etc. Punktliga, noggranna, tillmötesgående och på gott humör konstant! Tacksam och nöjd kund som kommer vända mig till dem igen vb samt varmt rekommendera till andra!

Nina